Kerastase iskustva


Recenzije Kerastase proizvoda naših kupaca

Kerastase iskustva
[/row]


“Koristim glinu od Kerastasa, ne samo ja, već cela moja porodica. Moja kosa je tanka i brzo se masti. Zahvaljujući stručnom timu Selvaggia preporučili su mi da jednom nedeljno perem kosu glinom. Ranije sam kosu prala svaki drugi dan, zahvaljujući glini perem je svaki četvrtak. Kosa je svilena i mekana i što je najvažnije duže čistije”

Sandra Š. / Kupac
[/row]


“Što se tiče mog iskustva sa Kerastase Chronologiste linije moram da kažem da sam prezadovoljna, ja sam neko ko dosta ulaže u kosu, nema preparata koje nisam koristila… Kerastase Chronologoste je definitvo number 1… kosa je sjajnija, dobija na punoći posle svakog feniranja, efekat je kao kada se uradi svež keratin… sve mi je dobro iz te linije pogotovo serum za kosu Caviar, zbog njega više neću raditi keratin, cena jeste jača… tri meseca ga koristim nisam potrošila ni trećinu, žene koje rade keratin minimum dva puta godišnje, ISPLATI se… on ne masti kosu i ne slepljuje…”

Ivana / Kupac
[/row]


“Imam šampon, maskicu, serum i naravno poklončiće iz blond linije, iskreno mislim da mi kosa brže raste i da je sjajnija dosta i brže je osušim nego inače. Naravno radili smo i tretmančiće i iskreno fenomenalno, kosa meka sjajna i zdrava što mi je bitno jer sam plava”

Mina G. / Kupac
[/row]


“Nikako da podelim zahvalnost za preporuku, ne mrsi mi se kosa ni najmanje. Prezadovoljna :)”

Tanja R. / Kupac
[/row]


“Kerastase preparati su nešto najbolje što sam probala. Preporodili su mi kosu u tako kratkom roku! Hvala vam!”

Tamara B. / Kupac
[/row]


“Sa vaše 4 kesice kerastase šampona kao uzorak, prala sam kosu 20ak dana. Uzimimo u obzir da je jako tanka tako da je izvodljivo. Perem je svaki drugi dan. E ovako prvi utisak je bio jako lepa tekstura šampona, ni gust ni redak i nekako svilenkast ali kada je zapenio na mojoj glavi pomilila sam jao biće ponovnog pranja vivascalom kad počne da me svrbi glava od ovog. Dalje, stavila sam masku/balzam i kada sam sprala nije ni izmastilo kosu a nije je ni otežalo. Lako rasčešljavanje. Sušenje – mogu vam reći da ni jedan šampon koji sam do sada koristila nije dao takav volumen kosi. Kao da je svaka dlaka na glavi razdvojena i lepo pada, subjektivni osećeaj kao da je kosa gušća posle sušenja. Lepo pada, i baš lepo neguje drlaku spolja dobije neki sjaj. I da ne zaboravim prelepo miriše posle Moroccanoil-a najlepši mirise (moje mišljenje 😉 ) !”

Ivana A. / Kupac
[/row]
[/section]