POLITIKA ISPORUKE

1. Trenutak prihvatanja porudžbine

Nakon poručivanja, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a koji ste naveli tokom procesa poručivanja. Porudžbina je prihvaćena od strane preduzeća Goran Radovanović pr Trgovina na malo posredstvom internet Selvaggio Shop, Šabac tek nakon što Vam emailom pošaljemo potvrdu o prihvatanju iste.

2. Rok isporuke

Period isporuke porudžbine je 2-5 radna dana. Porudžbine poslate petkom i vikendom biće dostavljene isto nakon 2-5 radnih dana.

3. Kašnjenje isporuke

U slučaju kašnjenja isporuke, kupac ima pravo da odustane od kupovine, i u tom slučaju će sav novac biti vraćen.

4. Cena isporuke

Naručenu robu Vam šaljemo kurirskom službom City Express, cena isporuke je 420 dinara za sve kupce u Srbiji, van Srbije ne isporučujemo. Troškovi isporuke se dodaju na cenu proizvoda i iskazani su uz cenu proizvoda i tokom procesa naručivanja na Web sajtu.

U slučaju zamene robe, troškove vraćanja robe snosi kupac.

5. Procedura isporuke

Pošiljka stiže na adresu u periodu od 08:00-18:00 sati. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugi put ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u naše prostorije .

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizuelno pregledati paket, da ne postoaje slučajno vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transpornta kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, imate prava da odbijete prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na telefon +381693940345 ili putem emaila prodaja@selvaggio.rs . Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Selvaggio Shop, Sremska 7b, 15000 Šabac