Kako je nastao Selvaggio shop? - Selvaggio shop

Kako je nastao Selvaggio shop?

Postoje dva načina na koji možemo opisati kako je nastao Selvaggio shop.
Za prvi bismo se vratili deceniju i po unazad, tamo gde mnogi uspešni biznisi počinju – u podrum roditeljske kuće. To je mesto gde se rodila ljubav prema frizerskoj profesiji. Iako se tada nije moglo ni naslutiti da će prerasti u posao, bilo je jasno da će se razviti u ljubav i zavisnost od zadovoljnih klijenata. A za zadovoljne klijente, bilo je jasno od početka, neophodan je kvalitet.

Drugi način da vam objasnimo kako je nastao Selvaggio shop je malo bliže u prošlosti kada se ljubav prema kosi pretvorila u posao.

Od prvog momenta kada smo otvorili Studio Selvaggio, za negu smo koristili najkvalitetnije profesionalne preparate. One zbog kojih naše klijentkinje ponosno pokazuju svoju kosu, koja im vraća samopuzdanje, zbog koje se iznova zaljubljuju u sebe. Bilo da je reč o profesionalnim farbama, šamponima, četkama, maskama, kondicionerima, sve je moralo da bude prvoklasno.

Vremenom smo shvatili da za potpuno zadovoljstvo naših klijenata nedostaje još samo jedna karika.

Nisu mogli svi da priušte da svake nedelje budu u salonu, ali su svi isticali da su samo posle izlaska iz salona stopostotno zadovoljni svojom kosom – posle pranja u salonu kosa duže ostane čista, zahvaljujući laku iz salona frizura duže traje, pegla iz salona pravi lepše lokne, četka iz salona ne čupa kosu i tako dalje.

Morali smo to da promenimo. Zato smo dugo tragali za načinom kako da sve proizvode koje mi koristimo u salonu učinimo dostupnim našim klijentima i konačno smo uspeli da sve saberemo u Selvaggio shop.

Izdvojili smo najbolje preparate za svaki tip kose za koje mi kao Studio Selvaggio možemo da garantujemo jer su iza nas godine iskustva u korišćenju odabranih proizvoda. Čuli smo hiljade utisaka naših klijenata, beležili promena na njihovoj kosi i posmatrali rezultate.

Pred vama su konačno preparati koji će vam pomoći da i kod kuće imate profesionalnu negu baš kao u frizerskom salonu.

Šamponi koji će efikasno prati kosu, od kojih nećete dobijati neželjene tonove, maske koje će suštinski, a ne samo površinski, oporavljati dlaku, četke koje vas neće čupati, pegle koje vam neće uništiti kosu a daće vam savršene frizure, pene koje će vam omogućiti da oblikujete kao profesionalac, lakovi koji će snažno držati vaše frizure, ulja zahvaljujući kojim ćete dobiti kraljevski tretman, preparati koji će vam čuvati boju i razmrsiti dlaku.

Shop je nastao pre svega zbog svih dama koje godinama svoju kosu neguju u Studiju Selvaggio, koje nam veruju i prepuštaju svoju kosu našim odlukama. Želeli smo njima da učinimo dostupnom profesionalnu negu kod kuće jer one su već testirale sve proizvode i komercijalne preparate zamenile profesionalnim.  Kako je rastao broj zadovoljnih klijenata našim preparatima i njihov glas se širio, tako je rasla i potreba. Zbog dobrog glasa koji je došao do Niša, Subotice, Kikinde, Rume, Novog Sada, Vranja, Leskovca i brojnih drugih gradova i potrebe da naši proizvodi dođu i do ovih mesta, nastao je i ovaj sajt, na kom su svi preparati na jedan klik od vas, bez obzira u kom delu Srbije živite.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.