Kako da kosa bude meka u 3 jednostvana koraka

Kako da kosa bude meka u tri jednostavna koraka

Kako da kosa bude meka – to je pitanje koje mnoge od nas muči ceo život. Među nama postoje srećnice koje su rođene sa sjajnom i mekom kosom, ali mnogo nas je i onih koji imamo oštru dlaku za koju se često šalimo da može da poseče. Uprkos stalnom isprobavanju raznih preparata, kosa i dalje nije mekana pod rukom, bar ne trajno i suštinski. Takva kosa je i teža za oblikovanje, nije je lako isfenirati, uviti, napraviti elegantnu frizuru. Iziskuje mnogo više truda i brige.

 

U ovom tekstu saznaćete kako da kosa bude meka uz samo 3 jednostavna koraka.

 

Oštra, suva kosa nije nešto sa čim treba da se pomirimo kao sa datom sudbinom. Dvadeset prvi je vek, postoje preparati koji rešavaju i mnogo ozbiljnije probleme pa nema potrebe da se mučimo ni sa kosom koja nije mekana jer postoji rešenje. Najveći izazov je ne trošiti uzalud novac na proizvode koji obećavaju ali ne daju rešenja. Zato delimo sa vama 3 preparata koji provereno rade.

 

Naravno, sva tri su iz linije za profesionalnu negu jer su rezultati sa profesionalnim preparatima dubinski, hrane dlaku iznutra, efekti duže traju.

Kako da kosa bude meka uz pomoć pravog šampona

Schwarzkopf Professional Oil Ultime šampon je prvi korak ka našem putu za meku kosu. Ovaj šampon sadrži 100% prirodna prečišćena ulja argana i indijske smokve, ali to ne znači da će kosa ostati masna zato što šampon sadrži ulja. Dovoljno je snažan da ukloni nečistoće iz kose, a samootapajuća ulja osiguravaju bestežinski osećaj. Već posle šampona videćete da je kosa nežno očišćena i mekša.

Kako da kosa bude meka uz odgovarajući regenerator

Schwarzkopf Professional Oli Ultime regenerator je naredni korak da kosa bude meka. Takođe sadrži 100 % prirodna prečišćena ulja argana i indijske smokve. Ovaj proizvod obnavlja kosu i raspetljava. Veoma je luksuzna formula, sadrži najkvalitetnije sastojke koji prodiru duboko u dlaku, omekšavaju je i daju joj sjaj, baš onakav kakav ste zamišljali da jednog dana možete imati.

Kako da kosa bude meka uz profesionalni tretman

Schwarckopf Oil Ultime Oli-In-Cream tretman je treći korak koji pojačava efekte šampona i regeneratora, što praktično znači da će kosa biti još mekša i sjajnija, ali ovaj tretman radi još nešto.

Olakšava oblikovanje!

A svi znamo koliko je to dragoceno olakšanje za kosu od koje je teško napraviti frizuru kojom smo u potpunosti zadovoljni. Daje predivan sjaj i mekoću, kroti kosu i pomaže da se ne mrsi do sledećeg pranja.
Dobra stvar je da vam ne treba sat vremena sređivanja da biste sve to imali, tretmanu je dovoljno 5 do 10 minuta da deluje na isfrotiranoj kosi i da se onda ispere.

Za završni izgled možete dodati i Marula ulje iz iste linije, ali i ne morate. Ulje daje i anti frizz efekat pa ukoliko vam to predstavlja problem dobro je da znate da i za to postoji rešenje.

Za poručivanje ovih preparata kliknite ovde.

Tri koraka do savršeno mekane kose

 

Naše klijentkinje iz Studio Selvaggio koje imaju oštru i grubu kosu ovaj problem su uz našu preporuku rešile sa Schwarzkopf  Oil Ultime preparatima i sada lakše oblikuju frizure i imaju meku i sjajnu kosu.

 

Stalno sam zavidela devojkama kojima je kosa mekana. Zamišljala sam kako bih volela da i ja imam pod rukom taj nežni dodir ali mislila sam da je moja kosa prirodno gruba i da ja to nikako neću moći da postignem. Sreća da sam se požalila na to devojkama iz Studa Selvaggio kada sam otišla prvi put kod njih na feniranje jer su odmah imale rešenje, ispričala je Jelena Todorović klijentkinja našeg salona.

 

Koristim već neko vreme ova tri preparata u kombinaciji i svaki put kad operem kosu svi me pitaju da li sam išla kod frizera i šta sam uradila. Prezadovoljna sam efektima koje daje uz malo truda, oduševljena je Zorica Anđelić, još jedna naša klijentkinja.

 

Kao i uvek, naši frizeri su vam na raspolaganju za besplatno savetovanje na Instagram stranici selvaggio.shop. Dovoljno je samo da nam u dm pošaljete poruku u kojoj ćete opisati kakva vam je kosa, šta vas muči i kakav biste efekat želeli da postignete i naši frizeri će naći rešenje za vas.