Zašto je Revlon uniq one toliko tražen ovog leta - Selvaggio shop

Zašto je Revlon uniq one toliko tražen ovog leta

Iako je na tržištu već neko vreme, Revlon uniq one je, čini se, tek ove godine postao izuzetno tražen. Tako obično i biva sa sličnim proizvodima. Kada je odnos cene i kvaliteta toliko dobro uklopljen treba vremena da dođe do kupaca. Revlonu se desilo ono što svaki brend može da poželi – reklama mu je bila zadovoljna drugarica, komšinica, koleginica. Od jedne do druge zadovoljne mušterije, bez preterane buke u reklamnom prostoru, Revlon uniq one je osvojio žene u Srbiji.

Koji je glavni adut Revlon uniq one preparata?

Kada biste upoznali muškarca koji voli da čisti kuću, uspešan je u svom poslu, lep i zgodan, dobar, pametan i duhovit – šta biste izdvojile kao glavni adut?
Teško je odabrati. Tako i sa ovim preparatom, nema glavnom aduta jer svaka pojedinačna stavka čini ga savršenim. Izdvojićemo 10 najvažnijih i nakon toga ćete shvatiti zašto je toliko popularan na plažama ovog leta.

Najbolji saputnik za letovanje

Ovo nije baš popularno reći na sajtu koji se bavi prodajom preparata, ali rizikovaćemo – ako ponesete Revlon uniq one na more, ne treba vam više ništa osim blagog šampona za kosu.
Svi znamo koliko je naporno svaki dan prati i sušiti kosu nakon dolaska sa plaže, a kamoli dodavati regeneratore i maske pa sve to ispirati.
Testirali smo – ako se kosa opere šamponom, blaži po mogućstvu jer se koristi svaki dan, i posle toga nanese Revlon uniq one, kosa se lepo češlja, nije zamršena, mekana je, isto kao posle regeneratora, samo što ovo ne morate da ispirate. Znači jedan posao manje.
Dodatni plus za Revlon uniq one dajemo jer štiti kosu od toplote fena što nam je preko potrebno ako sušimo često na ovaj način. Zaštitiće dlaku i od temperature pegle što je dobra vest ako volite da pravite talase u kosi dok ste na moru.

Zbogom čupanju na plaži

Mi žene baš volimo da nam je kosa puštena na plaži, čini nam se zanosno kad je sva od soli i talasasta. Ali kad je sva zamršena i ulepljena od soli osećaj nije baš prijatan. Slepi se, ne može da se raščešlja, otpadne pola dlaka dok četkom prolazimo kroz slane dlake.
Revlon uniq one i ovaj problem rešava. Ako ste ga veče pre naneli pre suštenja, i sutradan kada je kosa mokra od mora, možete je lako raščeščjati, posebno ako u pomoć pozovete i Merry Lou četku. Za kose koje su više oštećene pa se lakše mrse, može se poneti na plažu pa po potrebi naneti na kosu i očešljati jer je lagan i ne ispira se. A predivno miriše.
Revlon uniq one se za idealnog saputnika na letovanju preporučuje svojim UVA i UVB filterima, a svi znamo koliko je to važno, posebno ako ne želimo da nam boja izbledi na suncu.

Čuveni VOLUMEN

Mnogo se preparata preporučuje kupcima rečenicom da daju volumen. Oni koji imaju tanku dlaku i slepljenu kosu znaju da je to lakše reći nego stvarno postići kao efekat. Naše iskustvo kaže da je Revlon uniq one čak i to uspeo. Kako smo krenuli da hvalimo ovaj preparat, u strahu smo da više ništa od proizvoda sa našeg sajta nećete poručiti, ali ne možemo da ne istaknemo ovo svojstvo jer nam je veliki broj kupaca pohvalio upravo ovaj element pomenutog preparata.

Kosa svilenkasta, a frizura dugotrajna

Važno je na kraju napomenuti da Revlon uniq one sprečava pucanje krajeva, obnavlja oštećenu i suvu kosu, pojačava sjaj kose, ima anti frizz dejstvo, kontroliše kovrdžanje, ne otežava vlasi i frizura duže traje ako se nanese pre oblikovanja.

Dočekaće zimu sa vama

Iako je, sudeći po svemu navedenom ovaj proizvod „must have“ za leto, sve će vam to trebati i kad krene loše vreme, a Revlon uniq one će biti sa vama. Sporo se troši jer se koriste manje količine, tako da će vam sigurno trajati nekoliko meseci. Zaboravićete kada ste ga kupili.
S obzirom da košta 1.999 dinara isplatiće vam se i pre nego što primetite da je počeo da se troši.
Na našem shop-u na raspolaganju su vam četiri vrste koje se razlikuju po mirisu (sastav je isti u svakom pakovanju). Izaberite po sopstvenom ukusu lotus, kokos, zeleni čaj ili originalni miris prvog „crvenog“ Revlon uniqe one tretmana.

Klikni ovde da pogledaš celu ponudu Revlon uniq one preparata i da odabereš pravi za sebe. 

Na kraju da napomenemo da je poštarina za iznos veći od 3000 dinara besplatna i da vam damo ideju (ponovo na svoju štetu) da poručite zajedno sa drugaricom, sestrom, koleginicom, dva Revlona ili samo za sebe Revlon uniq one i Merry Lou četku za kosu (ili bilo šta drugo) jer ćete uštedeti novac za poštarinu (360 dinara).